(VIDEO) Accident grav la Suceava. Un moldovean care conducea un camion a suferit multiple traumatisme
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Accident grav la Suceava. Un moldovean care conducea un camion a suferit multiple traumatisme

Un camion înmatriculat în Republica Moldova s-a răsturnat într-un șanț în apropierea localității Valea Putnei, județul Suceava. Șoferul, care este moldovean, a suferit multiple fracturi și a fost internat în spital. Informația a fost confirmată pentru NM de către purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă.

Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene confirmă producerea unui accident în România cu implicarea unui camion înmatriculat în Republica Moldova, urmare a condițiilor meteo nefavorabile din țara vecină. Accidentul s-a produs în raza localității Valea Putnei, județul Suceava. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava și SMURD”, a precizat Daniel Vodă. 

Potrivit informațiilor preliminare obţinute de către reprezentanții consulatului Republicii Moldova la Iași, șoferul, cetățean moldovean, a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din județul Suceava cu răni multiple, el fiind la momentul de față internat în secția de chirurgie toracică, fiind conștient. 

Responsabilii de la consulat rămân în contact cu autoritățile române, pentru a acorda asistență consulară în funcție de solicitări.

Reiterăm recomandarea conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele cu anvelope specifice sezonului și să urmărească anunțurile autorităților locale privind condițiile de călătorie” – a menționat Daniel Vodă.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: