VIDEO Accident nocturn în sectorul Botanica. Un șofer beat „a zburat” cu mașina într-un microbuz
Full Article 2 minutes read

VIDEO Accident nocturn în sectorul Botanica. Un șofer beat „a zburat” cu mașina într-un microbuz

Accident rutier pe strada Muncești din capitală. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce șoferul automobilului în care se afla a pierdut controlul volanului. Vehiculul a ajuns într-un pilon electric, ulterior într-un microbuz, după care s-a inversat. Polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, era beat la volan. 

Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a declarat că accidentul rutier a avut loc pe 28 decembrie pe strada Muncești, iar oamenii legii au fost sesizați la ora 23:20.

Polițiștii au stabilit că șoferul unui automobil de model Audi, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a pierdut volanul în intersecție – strada Burebista – și s-a tamponat într-un pilon electric. Ulterior, automobilul a ajuns într-un microbuz de model Mercedes care era parcat în apropiere. În rezultat, automobilul de model Audi s-a inversat.

Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei, șoferul automobilului de model Audi a fost testat cu aparatul Drager și s-a stabilit că avea o concentrație de 0,73 mg/l alcool în aerul expirat.

„În rezultatul impactului, pasagerul în vârstă de 41 de ani din autoturismul Audi s-a adresat după ajutor medical”, a menționat reprezentanta poliției capitalei.

Stati a declarat că pe caz a fost inițiată o anchetă pentru a fi stabilite toate circumstanțele accidentului.

Din 2017, șoferii sunt sancționați dacă nivelul concentrației de alcool în sânge depășește 0,3 g/l și în aerul expirat – 0,15 mg/l.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: