VIDEO Acționa pe timp de noapte. Cum un bărbat îi lăsa pe șoferii din Chișinău fără bunurile din automobile 
Full Article 50 second read

VIDEO Acționa pe timp de noapte. Cum un bărbat îi lăsa pe șoferii din Chișinău fără bunurile din automobile 

Un bărbat de 32 ani din Chișinău este suspectat că în octombrie-decembrie 2022 ar fi pătruns în șapte automobile, parcate în sectorul Buiucani al capitalei. Bănuitul acționa seara și pe timp de noapte.

Prin deteriorarea și dezasamblarea geamurilor de la mașini de marca Audi, Dacia, Mercedes și Volkswagen, acesta a reușit să sustragă diverse bunuri, carduri și bani.

Victimelor le-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de aproximativ 165 400 de lei.

Suspectul a fost identificat și condus la Inspectorat pentru audieri. Acesta este cercetat penal pentru furt și riscă amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: