VIDEO Atacul la Kiev: una dintre rachete a lovit o grădiniță
Full Article 40 second read

VIDEO Atacul la Kiev: una dintre rachete a lovit o grădiniță

Una dintre rachetele lansate de trupele ruse la Kiev a lovit o grădiniță din cartierul Șevcenko. Acest lucru a fost raportat de consilierul șefului Ministerului Afacerilor Interne, Anton Gerașcenko.

Grădinița se află la zeci de metri de clădirea rezidențială avariată, a relatat corespondentul NM aflat la Kiev. Copiii nu se aflau în clădire în acel moment, au spus salvatorii. Un crater s-a format la locul impactului rachetei.

Doar o parte din clădirea grădiniței a fost avariată.

Amintim că în această dimineață Kievul a lansat atacuri asupra capitalei Ucrainei, Kiev. Un bloc de locuit a fost avariat. Autoritățile locale raportează un deces și patru răniți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: