VIDEO Atacul la Kiev: una dintre rachete a lovit o grădiniță
Full Article 40 second read

VIDEO Atacul la Kiev: una dintre rachete a lovit o grădiniță

Una dintre rachetele lansate de trupele ruse la Kiev a lovit o grădiniță din cartierul Șevcenko. Acest lucru a fost raportat de consilierul șefului Ministerului Afacerilor Interne, Anton Gerașcenko.

Grădinița se află la zeci de metri de clădirea rezidențială avariată, a relatat corespondentul NM aflat la Kiev. Copiii nu se aflau în clădire în acel moment, au spus salvatorii. Un crater s-a format la locul impactului rachetei.

Doar o parte din clădirea grădiniței a fost avariată.

Amintim că în această dimineață Kievul a lansat atacuri asupra capitalei Ucrainei, Kiev. Un bloc de locuit a fost avariat. Autoritățile locale raportează un deces și patru răniți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: