VIDEO Aur pentru Moldova: judocanul Radu Izvoreanu aduce titlul de campion european, din Germania
Full Article 2 minutes read

VIDEO Aur pentru Moldova: judocanul Radu Izvoreanu aduce titlul de campion european, din Germania

Judocanul moldovean Radu Izvoreanu a obținut titlul de campion european Under 23, în Germania, și respectiv medalia de aur. Anunțul a fost făcut de Federația de Judo a Republicii Moldova. 

Aur pentru Republica Moldova. Judocanul Radu Izvoreanu a câștigat senzațional titlul de campion european Under 23 pe arena din Potsdam, Germania. Campionul nostru a obținut patru victorii în categoria de greutate 66 kg, cu muntenegreanul Petar Radovic, italianul Marco Feliziani, azerul Aydin Rzayev și letonul Anthony De Angelis”, au comunicat reprezentanții federației.

 

Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova a declarat că victoria lui Radu Izvoreanu este „o nouă performanță pentru judoul din Republica Moldova”.

Judocanul Radu Izvoreanu a devenit campion european la U-23, categoria de greutate de până la 66 kg. În drumul spre cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a competiției continentale găzduite de Postdam, Germania, Radu a trecut succesiv de Petar Radovic din Muntenegru, Aydin Rzayev din Azerbaijan, iar în ultimul act l-a învins pe letonul Anthony De Angelis”, a comunicat instituția de la educație.

Ministerul a adăugat că pentru judocanii noștri urmează Grand Slam-ul de la Paris, ultima competiție majoră a anului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: