VIDEO Bolea își cere scuze după ce a înjurat un jurnalist: „O exprimare nedemnă, care a apărut pe fond de stres”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Bolea își cere scuze după ce a înjurat un jurnalist: „O exprimare nedemnă, care a apărut pe fond de stres”

Vicepremierul Vladimir Bolea, ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, a fost surprins cum înjură un reprezentant al mass-media. Oficialul, în timp ce un jurnalist îi acorda o întrebare, a utilizat cuvinte necenzurate. Momentul a avut loc în timpul unor declarații de presă în direct, de la Palatul Republicii. 

Și o altă întrebare. Dacă statul prevede ajutoare pentru fermierii care se ocupă cu cultivarea merelor… Am observat recent că ei își duc produsele pentru procesare la suc la un preț să spunem așa derizoriu, dacă statul prevede ajutoare pentru a-i recompensa?”, a fost întrebarea jurnalistului.

De menționat că ministrul a utilizat cuvintele necenzurate în momentul în care reprezentantul mass-media acorda întrebarea. Totuși, microfoanele instalate pe masa oficialului au captat sunetul, chiar dacă Bolea s-a întors în direcția secretarului de stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare Andrian Digolean, atunci când a rostit cuvintele.

Ulterior, ministrul a continuat: „Deci, Ministerul Agriculturii are un program amplu de subvenționare format dintr-un miliard 800 milioane de lei pentru anul curent pentru toți agricultorii, inclusiv și cei care produc mere și vând acolo unde au găsit ei de cuviință”.

La scurt timp, pe o rețea de socializare, ministrul și-a cerut scuze și a spus că regretă cazul.

Regret nespus de mult pentru o exprimare nedemnă care a apărut pe fon de stres. Îmi cer scuze publice pentru greșeala comisă”, a scris Bolea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: