(VIDEO) Chișinău: De frica unor câini, a urcat pe un pilon de electricitate, dar nu a mai putut să coboare
Full Article 50 second read

(VIDEO) Chișinău: De frica unor câini, a urcat pe un pilon de electricitate, dar nu a mai putut să coboare

Un bărbat a avut nevoie de intervenția pompierilor, după ce a rămas blocat pe un pilon de electricitate. S-a întâmplat după ce acesta a urcat pe stâlp, de frica unei haite de câini. 

Incidentul s-a produs în după amiaza zilei de 25 februarie, într-un parc din sectorul Buiucani al capitalei. Bărbatul a solicitat ajutorul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Salvatorii au stabilit bărbatul a rămas blocat pe un pilon de electricitate, la o înălțime de 7 m. În mai puțin de 10 minute, cu ajutorul echipamentul specializat din dotare, angajații IGSU au reușit să coboare în siguranță persoana aflată în dificultate. De îngrijiri medicale bărbatul nu a avut nevoie.

Potrivit IGSU, în ultimele 48 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 63 situații de risc. În caz de situații excepționale oamenii sunt îndemnați sa apeleze de urgență Serviciul 112.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: