VIDEO/ Cinci bărbați, reținuți de oamenii legii. Aceștia sunt suspectați de comercializarea marijuanei
Full Article 1 minutes read

VIDEO/ Cinci bărbați, reținuți de oamenii legii. Aceștia sunt suspectați de comercializarea marijuanei

Oamenii legii au reținut cinci bărbați, care sunt suspectați de comercializarea marijuanei, informează Inspectoratul General al Poliției. Aceștia sunt originari din mun. Chișinău, raionul Criuleni și raionul Ungheni, iar unii dintre ei fiind anterior condamnați pentru săvârșirea unor infracțiuni analogice.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul suspecților, precum și în locurile de depozitare a drogurilor au fost depistate și ridicate mai multe pungi cu marijuană, masa totală fiind de aproximativ 3kg.

Potrivit poliției, drogurile erau realizate cu prețul de 50 – 100 lei per gram. Astfel, dacă aceștia ar fi reușit să vândă drogurile, urmau să obțină un venit de aproximativ 300 000 de lei.

Actualmente, trei persoane au fost arestate pentru 30 de zile, iar alte două sunt cercetate în stare de libertate. În cazul în care aceștia vor fi găsiți vinovați, ei riscă de la 7 la 15 ani de închisoare pentru „circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: