VIDEO Cinci persoane, reținute pentru trafic de droguri. Printre aceștia se numără și un deținut al penitenciarului nr.13
Full Article 1 minutes read

VIDEO Cinci persoane, reținute pentru trafic de droguri. Printre aceștia se numără și un deținut al penitenciarului nr.13

Cinci persoane din municipiul Chișinău au fost reținute pentru trafic de droguri. Printre aceștia se numără și un deținut al penitenciarului nr.13, informează Inspectoratul General al Poliției.

Potrivit sursei citate, liderul grupării este un bărbat de 32 de ani, care în prezent își ispășește pedeapsa în penitenciarul nr. 13 din municipiul Chișinău.

Acesta dirija activitatea celorlalți membri ai grupării prin intermediul unui telefon cu acces la internet. Totodată, el gestiona activitatea magazinelor online, efectua tranzacții cu bani și primea informația despre locul plasării drogurilor. În urma percheziției, în celula acestuia a fost depistat și ridicat telefonul mobil de pe care comunica.

Ceilalți patru membri ai grupării s-au dovedit a fi doi bărbați și două femei.

În urma perchezițiilor au fost depistate și ridicate mai multe categorii de droguri cu valoare de peste 200 000 de lei, precum și alte obiecte utilizate în activitatea criminală a grupului.

Precizăm că inculpații riscă o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: