VIDEO Comunista Diana Caraman a măsurat adâncimea gropilor unei străzi și a promis să o repare: „Cu comuniștii e mai bine. Votează secera și ciocanul”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Comunista Diana Caraman a măsurat adâncimea gropilor unei străzi și a promis să o repare: „Cu comuniștii e mai bine. Votează secera și ciocanul”

Comunista Diana Caraman, care se vrea primar de Chișinău, promite repararea străzii Industriale din capitală. Aceasta a postat pe rețelele de socializare imagini cum măsoară adâncimea și lățimea gropilor. „Cu comuniștii e mai bine. Votează pentru secera și ciocanul”, a declarat Caraman, alături de susținătorii partidului. 

Ambuteiajele, calitatea proastă a drumurilor, mediul nesigur în trafic – știm cum se poate rezolva acestea. Cu comuniștii e mai bine! Votează secera și ciocanul!”, a scris comunista Diana Caraman pe rețelele de socializare, atașând și imagini cum măsoară adâncimea și lățimea gropilor.

Strada Industrială unde se află cei mai mari agenți economici din Chișinău, așa traseu aici nu trebuie să fie. Noi vom repara, să fie drum de calitate”, a comunicat un susținător al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM).

Cu comuniștii e mai bine. Votează pentru secera și ciocanul”, a scandat Caraman, alături de susținătorii partidului.

Candidata PCRM la funcția de primar al municipiului Chișinău a dat start vineri, 6 octombrie, campaniei electorale. Lansarea a avut loc în fața monumentului lui Lenin, de la Moldexpo. „Cu comuniștii odată a fost mai bine, cu comuniștii va fi bine” – este sloganul cu care Caraman și echipa sa merg în campanie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: