VIDEO Cu troleibuzul, la premiera „Puterea Probabilității”. La Chișinău a avut loc lansarea filmului moldovenesc 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Cu troleibuzul, la premiera „Puterea Probabilității”. La Chișinău a avut loc lansarea filmului moldovenesc 

Pe 23 septembrie, la Palatul Național, a avut loc premiera filmului moldovenesc „Puterea Probabilității”. Este producția care a stârnit reacții pe rețelele de socializare în iulie 2023, după ce au apărut imagini cu o mașină care a intrat într-un troleibuz.

Potrivit imaginilor de pe rețelele de socializare, la premiera filmului care a avut loc la Palatul Național din centrul Chișinăului, organizatorii producției au închiriat un troleibuz. Cu transportul public a ajuns la premieră cel puțin un actor, Aurel Pîntea.

„Puterea Probabilității” este regizat de Ivan Naniev și dezvăluie o poveste despre copii dispăruți, corupție financiară și acțiuni pline de comploturi ascunse.

Potrivit reprezentanților producției, „Puterea Probabilității” s-a filmat în 43 de locații din țară, iar scenariul filmului „s-a scris în 3 ani, s-a copt în 7 luni și s-a filmat în timp record – doar 23 de zile”.

Producția a strâns în jurul ei peste 1000 de persoane dintre care 160 de actori, 5 cascadori, 12 instructori și consultanți. Peste 70 de mașini civile, peste 40 mașini de poliţie, mașini de pompieri, ambulanţe, evacuatoare, platforme pe roţi, 3 maşini accidentate, 2 arse şi un troleibuz avariat au fost implicate în producție.

Actorii care s-au filmat sunt: Valery Moon, Bogdan Bitlan, Andrei Luca, Aurel Pîntea, Vlad Blanari, Andrei Porubin, Dorin Scobioala, Traian Stoianov și Valera Leovskii.

Amintim că pe 23 iulie 2023, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu o mașină care a intrat într-un troleibuz. Acestea au fost surprinse pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, intersecție cu strada Ismail din capitală. La scurt timp, reprezentanții Primăriei Chișinău au precizat se filmează scene pentru un film, iar imaginile sunt parte a regiei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: