VIDEO Cum (nu) a răspuns Evghenia Guțul la întrebarea despre cine a plătit vedetele invitate la învestire
Full Article 2 minutes read

VIDEO Cum (nu) a răspuns Evghenia Guțul la întrebarea despre cine a plătit vedetele invitate la învestire

Înainte de ceremonia de investire în funcția de guvernatoare a UTA Găgăuzia, Evghenia Guțul a fost înconjurată de jurnaliști. Întrebată cine a plătit vedetele invitate la evenimentul de la Comrat, aceasta i-a ignorat demonstrativ. 

UPDATE 20:00 Vicepreședintele Adunării Populare a Găgăuziei (APG), Alexandru Tarnovschi, susține că legislativul de la Comrat nu a alocat mijloace financiare pentru ceremonia de inaugurare a noii guvernatoare a UTA Găgăuzia.

Când run jurnalist s-a salutat repetat cu ea, Evghenia Guțul i-a spus că va răspunde după ceremonie, întrucât acum „are emoții”.

Anterior, Evghenia Guțul a mai încercat să fugă de întrebări incomode, după ședința Adunării Populare de la Comrat. Întrebată de un jurnalist din ce bani trăiește, având în vedere că a indicat venituri mici în declarația de avere, aceasta a răspuns: „Asta înseamnă să te măriți cu succes”. 

Amintim că actorul turc Burak Özçivit, renumit pentru rolurile din Osman, Suleyman Magnificul și Kara Sevda a venit în Moldova, la investiția noului bașcan.

„În ciuda programului încărcat de lucru, actorul a decis personal să participe la eveniment pentru a sprijini noul bașcan”, a anunțat Evghenia Guțul.

Ceremonia de inaugurare are loc în piața centrală din Comrat. După depunerea jurământului în prezența locuitorilor și oaspeților din Comrat, Evghenia Guțul va deveni oficial bașcanul Găgăuziei. Reporterii NM Ecaterina Dubasova și Denis Borșevici vor relata despre eveniment de la fața locului.

Programul evenimentului poate fi consultat AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: