(VIDEO) Dansul premierului Finlandei a devenit viral. Sanna Marin: Am făcut lucruri legale
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Dansul premierului Finlandei a devenit viral. Sanna Marin: Am făcut lucruri legale

Premierul Finlandei Sanna Marin (36 ani) a ajuns subiect de știre în presa internațională. Totul după ce pe internet au apărut imagini în care aceasta dansează iar pe fundal se aud persoane care strigă ceva despre cocaină, potrivit presei finlandeze. Într-o conferință de presă, șefa Executivului finlandez a declarat că nu a făcut nimic ilegal.

„Dintre toți liderii UE cu care puteți petrece, probabil că cel mai mult v-ați distra cu prim-ministrul Finlandei, Sanna Marin”, scriu, într-un stil relaxat, jurnaliștii de la politico.eu despre unul dintre rarele scandaluri politice din Finlanda. Eroina este Sanna Marin, premierul țării, care apare cântând și dansând, notează Euronews România.

Sanna Marin poate fi văzută dansând exuberant cu mai mulți prieteni, iar pe fundal se aud persoane care strigă ceva despre cocaină, potrivit presei finlandeze. La petrecere au participat, printre alții, deputatul Ilmari Nurminen și prezentatoarea media Tinni Wikström.

Deputatul finlandez Mikko Kärnä, din partea Partidului Centru, partenerul de coaliție al lui Marin, l-a îndemnat pe prim-ministru să facă un test antidrog și să facă publice rezultatele. „Oamenii au dreptul să se aștepte la acest lucru și de la premierul lor”, a scris el pe Twitter.

„Am dansat, am sărbătorit, am făcut lucruri legale”

Într-o conferință de presă susținută joi dimineață, premierul Sanna Marin a negat că ar fi consumat droguri și a spus că nu are „nimic de ascuns”.

„Am dansat, am cântat, am sărbătorit, am făcut lucruri legale”, a spus premierul. Marin a adăugat că nu a băut foarte mult. „Am avut încredere că, fiind vorba de înregistrări video private, la un eveniment privat, nu vor fi făcute publice. Mă simt prost că au fost difuzate”, a recunoscut premierul finlandez, în vârstă de 36 de ani.

Clipurile au stârnit o reacție mixtă pe internet, unii critici atacând-o pe Sanna Marin și vorbind despre un comportament iresponsabil, în timp ce alții cred că incidentul îi va crește popularitatea.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: