(VIDEO) Din victimă, în bănuit. Un bărbat din Basarabeasca, cercetat penal pentru înscenarea unui șantaj
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Din victimă, în bănuit. Un bărbat din Basarabeasca, cercetat penal pentru înscenarea unui șantaj

Un bărbat în vârstă de 34 de ani originar din raionul Basarabeasca, riscă să fie cercetat penal pentru declaraţii mincinoase. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a declarat că este șantajat de către un necunoscut cu publicarea unor imagini intime ale soției sale. 

Bărbatul a declarat că în schimbul fotografiilor i s-a cerut 5 000 de euro. Fiind audiat în cadrul cauzei penale, suspectul a comunicat că s-a întâlnit cu cel care îl șantaja în sectorul Centru din capitală.

În urma cercetărilor efectuate de către anchetatori, fiind analizate imaginile de pe camerele de supraveghere, s-a stabilit că bărbatul vrea să ducă în eroare organul de urmărire penală. Solicitat de a se prezenta la inspectorat pentru audieri suplimentare, acesta a recunoscut că a depus declații mincinoase cu privire la faptul că este șantajat și a transmis suma de 5 000 euro. Bărbatul a recurs la acest gest pentru se răzbuna pe soția lui cu care este în conflict.

Conform legislației în vigoare, bărbatul riscă o amendă în mărime de pînă la 32 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

Riscă până la 2 ani de închisoare pentru declarații mincinoaseUn bărbat în vârstă de 34 de ani originar din r. Basarabeasca, riscă să fie cercetat penal pentru declaraţii mincinoase.➡️ http://politiacapitalei.md/2020/09/10/risca-pana-la-2-ani-de-inchisoare-pentru-declaratii-mincinoase/

Posted by Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău on Thursday, 10 September 2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: