VIDEO Dodon, din nou în Rusia. Politicianul anunță că a ținut o lecție publică la Centrul universitar Sberbank
Full Article 50 second read

VIDEO Dodon, din nou în Rusia. Politicianul anunță că a ținut o lecție publică la Centrul universitar Sberbank

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, se află într-o vizită în Federația Rusă. Politicianul a anunțat pe 21 mai, pe rețelele de socializare, că a ținut o lecție publică audienții de la Centrul universitar Sberbank din Moscova. Liderul PSRM a precizat că a discutat cu aceștia despre „dinamica relațiilor economice și politice moldo-ruse și care pot fi perspectivele financiare și de investiții în noul context regional și global”.

Igor Dodon a publicat și imagini video din timpul lecției publice pe care a ținut-o la instituția de învățământ.

Precizăm că, pe 4 aprilie, Igor Dodon a luat parte la evenimentul „Liderii învață lideri” de la Centrul universitar Sberbank. La fel, politicianul a ținut o lecție publică, apoi a răspuns la întrebările studenților.

Liderul PSRM a participat la eveniment la invitația președintelui Consiliului de administrație al Sberbank, German Gref.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: