VIDEO Doi angajați ai IGP, reținuți pentru corupție: au cerut 8500 de lei pentru a nu documenta un accident
Full Article 1 minutes read

VIDEO Doi angajați ai IGP, reținuți pentru corupție: au cerut 8500 de lei pentru a nu documenta un accident

Doi polițiști au fost reținuți pentru corupție. Aceștia ar fi pretins 8 500 lei de la un cetățean pentru a nu fi documentat un pretins accident rutier, produs în luna decembrie 2021. Au fost reținuți în flagrant delict intermediarul și unul dintre angajații poliției, în momentul transmiterii mijloacelor bănești.

În baza denunțului unui cetățean, ofițerii SPIA, sub conducerea Procuraturii raionului Hâncești, au documentat acțiunile pretins ilegale comise de 2 angajați ai Secției securitate publică a Inspectoratului de Poliție Hâncești al Inspectoratului General de Poliție.

În fapt, bănuiții au pretins și au extorcat mijloace bănești ce nu li se cuvin, în sumă de 8500 lei lei moldovenești, pentru a nu fi documentat un pretins accident rutier, produs în luna decembrie 2021.

Astfel, în data de 3 februarie, au fost reținuți în flagrant delict intermediarul (persoană civilă) și unul dintre angajații poliției, în momentul transmiterii mijloacelor bănești în mărime de 6500 lei MDA.

În continuare, ambii angajați ai Poliției au fost reținuți pentru 72 ore.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: