(VIDEO) Doi parașutiști ruși au murit în timpul unor exerciții care au avut loc în vestul Belarusului, aproape de frontiera cu Polonia
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Doi parașutiști ruși au murit în timpul unor exerciții care au avut loc în vestul Belarusului, aproape de frontiera cu Polonia

Doi parașutiști ruși au murit, pe 12 noiembrie, în timpul unor exerciții care se desfășurau în Belarus. Presa locală a publicat imagini în care a fost surprins momentul în care cei doi parașutiști au intrat în coliziune unul cu celălalt, din cauza vântului.

Cei doi militari erau angajați cu contract și aveau o calificare înaltă în calitate de instructori de parașutiști, scrie Meduza.io. Din cauza vântului, ei au intrat în coliziune, iar parașutele au fost avariate.

Unul dintre ei ar fi încercat să oprească căderea necontrolată prin utilizarea parașutei de rezervă, însă din cauza distanței insuficient de mare de pământ, manevra nu a reușit. În urma aterizării forțate, cele două victime au fost transportate la spital, însă din cauza traumatismelor nu au mai putut fi salvate.

Portalul rus RBC scrie că exercițiul militar a avut loc în contextul agravării situației la frontiera dintre Belarus și Polonia, dar și Belarus-Lituania. Acolo continuă să se afle sute de migranți, care și-au făcut o tabără și cer să fie lăsați să intre în spațiul Uniunii Europene.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: