(VIDEO) Doi pescari salvați de la înec, după ce s-au prăbușit sub gheața unui lac
Full Article 50 second read

(VIDEO) Doi pescari salvați de la înec, după ce s-au prăbușit sub gheața unui lac

Salvatorii din nordul țării au reușit să salveze de la înec doi pescari prăbușiți sub gheața unui bazin acvatic. Cazul a fost înregistrat, pe 12 februarie, la periferia orașului Rîșcani.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:03.

La fața locului,  a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri care au stabilit că în timpul pescuitului, doi pescari s-au prăbușit sub gheața subțire a lacului.  Persoanele în vârstă de 50 și 70 de ani au fost scoase la mal și predate echipajului de medici pentru îngrijiri de rigoare.

Totodată, angajații IGSU au evacuat din zona de risc și cel de-al treilea bărbat aflat în compania acestora.

În acest context, angajații IGSU  îndemnă cetățenii să evite pescuitul sau plimbările pe râurile și lacurile din țară, atunci când temperaturile oscilează între minus și plus.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: