(VIDEO) Două Moldove. Nina și Natalia – două baricade ale protestului lui Șor
Full Article 40 second read

(VIDEO) Două Moldove. Nina și Natalia – două baricade ale protestului lui Șor

Protestele organizate de Partidul „ȘOR” au devenit în ultimul timp încă un motiv de divizare în societatea moldovenească. Unii susțin manifestația, alții o critică. NM a decis să facă cunoștință cu oamenii care sunt pe diferite baricade ale protestului.

Corespondenta NM Daria Slobodcicova a petrecut o zi cu Natalia, o locuitoare a „orășelului de corturi” din centrul Chișinăului. Același experiment a fost repetat cu Nina, cea care desfășoară contra-proteste. În noul video NM – povestea pe alocuri tristă, pe alocuri veselă despre două Moldove. Sau totuși este una singură?

Pentru a nu rata noile video-uri NM, abonați-vă la canalul nostru de YouTube – NewsMaker Original.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: