VIDEO „Eu plec acasă” s-a transformat în cea mai mare dorință, rugăciune pentru milioane de ucraineni”. Okean Elzy a lansat un nou clip
Full Article 1 minutes read

VIDEO „Eu plec acasă” s-a transformat în cea mai mare dorință, rugăciune pentru milioane de ucraineni”. Okean Elzy a lansat un nou clip

Legendara trupă ucraineană Okean Elzy a publicat o nouă versiune a piesei „Я їду додому” (în trad.: „Eu plec acasă”), lansată în urmă cu 15 ani. De asemenea, a fost filmat și un nou videoclip pentru cântec.

Clipul muzical spune povestea unei tinere care decide să devină genist. Acesta este o dedicație pentru geniștii din Ucraina, care la ora actuală, în contextul invaziei ruse, joacă un rol primordial, ei fiind cei care deminează teritoriile.

„Noua versiune a melodiei „Eu plec acasă” este dedicată geniștilor care zilnic își riscă viața, curățându-ne țara de mine. În ultimii ani, multe dintre cuvintele obișnuite au căpătat un alt sens. (…) iar fraza obișnuită „Eu plec acasă” s-a transformat în cea mai mare dorință, mantră, rugăciune pentru milioane de ucraineni. La fel și piesa noastră, scrisă acum 15 ani, bine-cunoscută și celebră acum se simte cu totul altfel: cu durere, cu speranță, cu credință în casă noastră – Ucraina”, a menționat trupa.

În 9 ore de la lansare, piesa a adunat peste 55 000 de vizualizări.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: