VIDEO Eurovision 2022: Republica Moldova s-a clasat pe locul 7
Full Article 1 minutes read

VIDEO Eurovision 2022: Republica Moldova s-a clasat pe locul 7

Reprezentanții Republicii Moldova la Eurovision Song Contest – formația „Zdob și Zdub” și frații Advahov au ocupat locul 7 în finala concursului, care a avut loc la Torino. Au interpretat piesa „Trenulețul”. Moldova a primit 253 de puncte din partea publicului și a juriilor naționale.

VIDEO Eurovision 2022: Republica Moldova s-a clasat pe locul 7

eurovision.tv

Moldova a primit 14 puncte de la juriile naționale și 239 de puncte din partea publicului. Mai multe puncte au primit de la public doar câștigătorii competiției – grupul etno-rap Kalush Orchestra din Ucraina cu piesa „Stefania”, care a devenit și învingătoarea concursului.

„Locul 7! Locul 2 la televoting. Multumim! Thank youuuu! Peace, Love, Folklore and Rock’n’Roll! Ukraine, Romania, felicitari!!! Europa, felicitari! Drag public, MULTUMIM!”, au scris cei de la Zdob și Zdub”.

„Încă odată ne-am convins că cel mai mult contează dragostea și aprecierea publicului! Ne-am calificat pe locul 7 și suntem pe locul 2 la televoting!
 Mulțumim mult tuturor celor care ne-au votat, suntem profund recunoscători fiecăruia în parte”, se arată în mesajul fraților Advahov.

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: