(VIDEO) Fără permis de conducere și cu mașina închiriată, i-a luat pe capotă pe doi polițiști. Un tânăr, reținut pentru 72 de ore
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Fără permis de conducere și cu mașina închiriată, i-a luat pe capotă pe doi polițiști. Un tânăr, reținut pentru 72 de ore

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, după ce a lovit cu mașina doi polițiști din cadrul Inspectoratului Național Securitate Publică (INSP). Oamenii legii informează că acesta nu deține permis de conducere, iar mașina a fost închiriată. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către ofițerul de presă a Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati. 

Mai exact, incidentul s-ar fi produs ieri, pe strada Columna din capitală. Tânărul de 24 de ani a fost oprit de către polițiștii INSP pentru verificarea actelor.

Acesta însă nu s-a conformat cerințelor legale, ba din contra a accelerat și a lovit polițiștii. Individul a fugit de la locul faptei.

Ulterior, acesta a fost reținut în curtea blocului de pe strada Cojocarilor din Chișinău. În cadrul verificărilor, oamenii legii au stabilit că tânărul nu deținea permis de conducere, iar automobilul a fost luat în chirie.

Acesta a fost dus la Dispensarul narcologic, unde i-au fost prelevate probe biologice.

Pe caz a fost inițiată o cauză pentru ameninţarea săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: