(VIDEO) Femeie amnistiată după un omor, însă reținută în aceeași zi. Polițiștii bănuiesc că a mai comis o crimă
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Femeie amnistiată după un omor, însă reținută în aceeași zi. Polițiștii bănuiesc că a mai comis o crimă

O femeie de 59 de ani, condamnată pentru omorul unui bărbat a fost eliberată și reținută din nou, în aceeași zi. Aceasta este suspectată că anterior crimei, i-ar fi provocat victimei răni corporale grave.

Femeia a fost condamnată în 2018, la 6 ani și 8 luni de închisoare, pentru omor comis în anul 2015, a fost eliberată la data de 23 februarie, după ce în anul 2022 a căzut sub incidența amnistiei. Femeia însă a fost reținută în aceeași zi, fiind suspectată de comiterea unei infracțiuni grave în toamna anului 2015.

Potrivit investigațiilor efectuate de oamenii legii, în noiembrie 2022 a fost identificată o infracțiune gravă, comisă în luna septembrie a anului 2015 de către persoane necunoscute. Urmărirea penală a fost suspendată până la identificarea bănuitului.

Ulterior, în urma obținerii unor informații relevante pe marginea cazului urmărirea penală a fost reluată de către Procuratura raionului Dondușeni.

În continuare, urmare a efectuării măsurilor speciale de investigații oamenii legii au stabilit că persoana suspectă este femeia condamnată în anul 2018 pentru omor. Aceștia au stabilit că, cu scopul de a se răzbuna, femeia a agresat fizic, cu un cuțit un bărbat. Victima avea 31 de ani și era cunoscutul femeii. În urma faptei infracționale, victima s-a ales cu o plagă în regiunea cutiei toracice.

Potrivit poliției, infracțiunea este calificată ca vătămăre corporală gravă, periculoasă pentru viaţă și sănătate.

Apoi, în noaptea spre 28 septembrie 2015, în urma unui conflict reluat, cu același cuțit i-a provocat repetat victimei o plagă în regiunea gâtului, care a generat decesul acestuia.

Pentru comiterea omorului din noaptea spre 28 septembrie 2015, femeia bănuită a fost condamnată cu ispășirea pedepsei în Penitenciarul nr. 7 Rusca.

La moment femeia este cercetată penal pentru infracțiunea gravă comisă anterior, fiindu-i înaintată învinuirea. Femeii i-a fost aplicată măsura preventivă control judiciar.

Investigațiile continuă, iar suspecta riscă închisoare de la 5 la 10 ani.



Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: