VIDEO/FOTO Noi detalii despre accidentul de pe strada Mihai Viteazul: Cele două automobile făcute zob, conduse de o femeie de 38 de ani și un tânăr de 20 de ani
Full Article 50 second read

VIDEO/FOTO Noi detalii despre accidentul de pe strada Mihai Viteazul: Cele două automobile făcute zob, conduse de o femeie de 38 de ani și un tânăr de 20 de ani

Două mașini au fost făcute zob, după ce au fost implicate într-un grav accident rutier pe strada Mihai Viteazul din municipiul Chișinău. Potrivit primelor informații, în urma impactului, trei persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Contactată de NM, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat că în accidentul rutier au fost implicate două automobile, conduse de o șoferiță în vârstă de 38 de ani și de un bărbat de 20 de ani. În urma impactului au avut de pătimit șoferița și doi pasageri din automobilul condus de tânărul de 20 de ani. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: