(VIDEO) „Gospodarii, episodul II”. Un bărbat, filmat cum fură pavajul de pe o stradă din capitală
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) „Gospodarii, episodul II”. Un bărbat, filmat cum fură pavajul de pe o stradă din capitală

Un bărbat a fost surprins de un martor în timp ce încerca să fure pavajul de pe o stradă din capitală. Imaginile au fost publicate pe 2 septembrie de către primarul general al municipiului Chișinău Ion Ceban care a întitulat înregistrarea „Gospodarii episodul II”.

În imagini se vede cum un bărbat fură pavajul de pe o stradă din capitală, aflată în reparație și îl pune într-o remorcă al unui automobil marca Audi.

„Eu cu niciun rău, eu îl descarc înapoi”, spune bărbatul, fiind întrebat de un martor de ce ia pietrele.

Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a menționat că incidentul a avut loc în noaptea de 2 septembrie, în jurul orei 01:00, în strada Pușkin din capitală. La fața locului s-a deplasat un echipaj al batalionului de patrulare și reacționare operativă. Oamenii legii au constatat că făptașul are 32 de ani. Politiștii IP Buiucani urmează să stabileasca toate circumstanțele, iar în funcție de  suma prejudiciului, va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.

Amintim că un caz similar a avut loc acum câteva săptămâni. Câteva femei au fost filmate în timp ce furau pavajul de pe o stradă din sectorul Râșcani al capitalei.

,,GOSPODARII” episodul II

Posted by Iv Ceban on Wednesday, 2 September 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: