VIDEO I-au răpit mașina în plină zi, de lângă poarta gospodăriei. Un bărbat din Ocnița a alertat poliția
Full Article 2 minutes read

VIDEO I-au răpit mașina în plină zi, de lângă poarta gospodăriei. Un bărbat din Ocnița a alertat poliția

Un bărbat de 33 de ani și un adolescent de 15 ani, locuitori ai raionului Ocnița, sunt cercetați penal după ce au răpit un „VAZ 2103”. S-a stabilit că suspectul de 33 de ani se afla în căutare, acum el a fost reținut pentru 72 de ore. 

Polițiștii din Ocnița au fost alertați de un locuitor al localității Vălcineț care a anunțat că i-a fost răpit automobilul în plină zi, parcat la poarta gospodăriei, cu cheia în mecanismul de pornire.

La scurt timp, poliția a mai primit un apel, precum că automobilul răpit ar fi implicat în două accidente pe teritoriul raionului Briceni.

„În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii din Ocnița, Briceni și cei ai Direcției Patrulare Nord a INSP, automobilul a fost localizat pe o stradă din localitatea Trebisăuți din raionul Briceni, iar suspecții escortați la Inspectorat pentru documentare. În cadrul acțiunilor de documentare s-a stabilit că suspectul de 33 de ani se afla în căutare, anunțat de către Procuratura raionului Ocnița pentru comiterea altei infracțiuni”, au comunicat polițiștii.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar minorul este cercetat în libertate.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Răpirea mijlocului de transport”. Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 3 la 5 ani.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: