(VIDEO) Imagini care vă pot afecta emoțional. Tatăl unei fetițe de 8 ani, din Rusia, îi spune că s-a îngrășat și o obligă să slăbească: „Patinezi ca un sac de cartofi”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Imagini care vă pot afecta emoțional. Tatăl unei fetițe de 8 ani, din Rusia, îi spune că s-a îngrășat și o obligă să slăbească: „Patinezi ca un sac de cartofi”

Un filmuleț postat pe TikTok este intens discutat pe rețelele de socializare. Videoclipul îl arată pe tatăl, patinatoarei artistice, originară din Rusia, Miroslava Lebedeva. Acesta îi spune copilei de 8 ani că s-a îngrășat 1,5 kilograme și că acum patinează „ca un sac de cartofi”. În continuare, tatăl Miroslavei, Mihail Lebedev o obligă să slăbească și îi spune că „nu trebuie să se plângă”.

Autorul TikTok-ului spune că acestea sunt fragmente din clipurile de pe canalul YouTube „Miroslava Lebedeva”. Canalul este deținut de Mihail Lebedev.

Publicația Kosa.Media a cercetat canalul de YouTube al Miroslavei. Judecând după videoclipuri, tatăl o cântărește pe Mirsolava și pe sora acesteia regulat și le face să își păstreze greutatea „potrivită”. Unul dintre videoclipurile postate pe canalul de YouTube se intitulează „+500 de grame 😨”. La începutul unui alt clip, bărbatul o roagă pe Miroslava să se urce pe cântar și spune: „O să ne cântărim? Cât ți-au spus să ai? 16,8? A, 16,9, mai lipsește un pic”.

În videoclipuri, în timpul antrenamentelor, tatăl țipă aproape constant la fată, o critică sau o mustră, numind-o „lașă” și „isterică”, iar Miroslava plânge adesea. În timpul unei sesiuni de antrenament, când fata plânge din cauza unei dureri „intolerabile” la șold, tatăl ei râde și nu o ia în serios.

Kosa.Media a încercat să-l contacteze pe Mihail și să-l întrebe ce părere are despre această situație și dacă este chiar el în videoclipul în care fata este aruncată pe podea. Acesta nu a răspuns la mesaje.

În cadrul unui interviu, Mihail Lebedev a declarat că fiica sa plânge aproape în fiecare zi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: