VIDEO Imagini cu explozia din regiunea Breansk, în care a decedat un moldovean
Full Article 50 second read

VIDEO Imagini cu explozia din regiunea Breansk, în care a decedat un moldovean

Mass-media din regiunea Breansk a  făcut publice imaginile video cu explozia din punctul de control Troebortnoe, în urma căreia a murit un cetățean al Republicii Moldova. Potrivit publicațiilor rusești, dispozitivul exploziv a fost aruncat de o dronă care a zburat din Ucraina. Autoritățile ucrainene nu au comentat încă informațiile, scrie NM.

Potrivit ziarului local Breansk News, un civil a murit și trei persoane au fost rănite în explozie. Doi dintre ei sunt angajați ai vămii Breansk. Comisia de anchetă a Federației Ruse a lansat o anchetă.

Anterior, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a confirmat că un cetățean al Republicii Moldova a murit în timpul exploziei. Un alt moldovean este în spital.

Autoritățile oficiale ucrainene nu au comentat încă incidentul. Publicația ucraineană Obozrevatel relatează că a solicitat informații de la armata ucraineană, dar aceștia susțin că nu sunt implicați în incident.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: