VIDEO Liderul Carla’s Dreams, acuzat că ar fi urcat drogat pe o scenă din România. Reacția artistului
Full Article 2 minutes read

VIDEO Liderul Carla’s Dreams, acuzat că ar fi urcat drogat pe o scenă din România. Reacția artistului

Solistul trupei Carla’s Dreams a manifestat un comportament ciudat în timpul unui concert pe care l-a susținut recent la Craiova, România. Un bărbat care a participat la concert a filmat comportamentul artistului, sugerând că acesta s-ar fi aflat sub influența drogurilor. Imaginile video, care au fost publicate pe TikTok, au provocat discuții intense între internauți. Contactat de presa din România pentru un comentariu, cântărețul a negat faptul că ar fi consumat substanțe narcotice. „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”, a spus acesta. 

În timpul unui concert la Craiova, solistul trupei Carla’s Dreams a fost filmat în timp ce interpreta renumita sa piesă „Imperfect”. În imaginile video, artistul a cântat piesa cu jumătatea superioară a corpului aplecată în jos, continuând să stea în aceiași poziție și după ce aceasta s-a terminat. De asemenea, artistul părea că tremură și se clătina.

Comportamentul interpretului i s-a părut ciudat autorului video-ului, care a spus că situația are loc de când s-a început concertul. Autorul video-ului a mai declarat că interpretul ar fi „spart de drogat”.

Videoclipul a fost publicat pe TikTok și s-a viralizat. Până acum, imaginile au adunat peste 1,8 milioane de vizualizări și peste 1 700 de comentarii.

În secțiunea comentarii, internauții s-au împărțit în două tabere: unii au spus că interpretul era răcit sau că așa „simte muzica”, iar alții au susținut ipoteza autorului imaginilor.

„1. Era răcit. 2. Simte muzica”

„Se vede ca ați fost prima oară la un concert de al lui. Așa e stilul lui pe scenă, nu e drogat…”

„El și în Chișinău era răcit și se vede asta. Poate i se înfunda nasul și poziția asta îl ajuta. Cine știe…dacă era drogat nu mai putea cânta”

„De ce nu ați sunat la 112. Se putea face teste pe loc”

„Îmi aduce aminte de Amy Winehouse”

„Membrii Carla’s Dreams nu utilizează substanțe interzise”

Realitatea Plus l-a contactat pe solistul Carla’s Dreams pentru o reacție la discuțiile din mediul online referitor la comportamentul său din timpul concertului. Cântărețul a negat consumul de droguri.

Avem toți uneori perioade mai complicate, cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carlas Dreams nu utilizează substanțe interzise”, a declarat acesta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: