VIDEO Maia Sandu s-a întâlnit cu fotbaliștii Petrocub Hâncești, după ce au devenit campioni naționali: „Ne mândrim”
Full Article 1 minutes read

VIDEO Maia Sandu s-a întâlnit cu fotbaliștii Petrocub Hâncești, după ce au devenit campioni naționali: „Ne mândrim”

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu jucătorii de la Petrocub Hâncești, care recent au obținut titlul de campioni ai Moldovei la fotbal pentru prima dată în istoria clubului. Șefa statului a felicitat sportivii pentru victoria obținută. 

Maia Sandu s-a întâlnit cu fotbaliștii Petrocub Hâncești și antrenorul lor, Andrei Martin, pe stadionul din municipiul Hâncești. Președinta a felicitat echipa cu ocazia câștigării titlului de campioană națională.

Ați impresionat, ați suprins toată țara. Și înțeleg că dincolo de Republica Moldova. Felicitări! Noi ne mândrim, evident, să avem sportivi atât de talentați. Ne bucurăm că sportivii noștri sunt buni ambasadori ai Republicii Moldova. Pentru că orice mențiune, orice premiu înseamnă imagine bună, o știre bună despre Republica Moldova”, le-a transmis șefa statului fotbaliștilor, potrivit unui videoclip publicat de Petrocub Hâncești.

La rândul lor, sportivii i-au dăruit președintei Sandu o minge de fotbal și două tricouri personalizate.

Precizăm că, pe 11 mai, echipa Petrocub Hâncești a devenit campioana Republicii Moldova la fotbal, în premieră. Astfel, hânceneștii au „detronat” Sheriff Tiraspol după opt sezoane consecutive în care a deținut acest titlu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: