VIDEO Maia Sandu s-a întâlnit cu omologul său ucrainean, la Kiev. Zelenski: „Avem nu doar o graniță comună, ci și valori și aspirații”
Full Article 50 second read

VIDEO Maia Sandu s-a întâlnit cu omologul său ucrainean, la Kiev. Zelenski: „Avem nu doar o graniță comună, ci și valori și aspirații”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, la Kiev, cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski. Imaginile video au fost publicate de președintele Ucrainei pe contul său de telegram.

„Noi și Moldova avem nu doar o graniță comună, ci și valori și aspirații. Întâlnirea cu președintele Maia Sandu astăzi! Solidaritatea voastră cu țara și poporul nostru este foarte importantă”, a scris Volodimir Zelenski.

De menționat că, președinte Republicii Moldova, Maia Sandu, se află astăzi, 27 iunie, la Kiev, într-o primă vizită oficială de după invazia Rusiei în țara vecină, din 24 februarie. Șefa statului a vizitat în prima parte a zilei localitățile Borodeanka, Bucea și Irpen, grav afectate de război. „Este o tragedie greu de imaginat”, a declarat Maia Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: