VIDEO Maia Sandu s-a întâlnit cu omologul său ucrainean, la Kiev. Zelenski: „Avem nu doar o graniță comună, ci și valori și aspirații”
Full Article 50 second read

VIDEO Maia Sandu s-a întâlnit cu omologul său ucrainean, la Kiev. Zelenski: „Avem nu doar o graniță comună, ci și valori și aspirații”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, la Kiev, cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski. Imaginile video au fost publicate de președintele Ucrainei pe contul său de telegram.

„Noi și Moldova avem nu doar o graniță comună, ci și valori și aspirații. Întâlnirea cu președintele Maia Sandu astăzi! Solidaritatea voastră cu țara și poporul nostru este foarte importantă”, a scris Volodimir Zelenski.

De menționat că, președinte Republicii Moldova, Maia Sandu, se află astăzi, 27 iunie, la Kiev, într-o primă vizită oficială de după invazia Rusiei în țara vecină, din 24 februarie. Șefa statului a vizitat în prima parte a zilei localitățile Borodeanka, Bucea și Irpen, grav afectate de război. „Este o tragedie greu de imaginat”, a declarat Maia Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: