VIDEO Mila Kunis, născută la Cernăuți, a vorbit despre războiul din Ucraina de pe scena Oscar 2022
Full Article 2 minutes read

VIDEO Mila Kunis, născută la Cernăuți, a vorbit despre războiul din Ucraina de pe scena Oscar 2022

Actrița Mila Kunis, născută la Cernăuți, a adus un omagiu ucrainenilor care luptă în războiul declanșat de Rusia. 

Prezentând premiul pentru muzică, actrița a vorbit despre „puterea și demnitatea” ucrainenilor, notează hotnews.ro. „Când vedeți puterea și demnitatea celor care se confruntă cu devastarea, este imposibil să nu fiți mișcați de rezistența lor. Nu poți simți decât admirație pentru cei care găsesc puterea de a continua să lupte”, a spus ea.

Kunis și soțul ei, Ashton Kutcher, au strâns donații în valoare de peste 35 de milioane de dolari pentru ajutorarea ucrainenilor afectați de război.

Participanții la gala premiilor Oscar 2022 au ținut un moment de reculegere în memoria victimelor războiului declanșat de Rusia în Ucraina.

„În timp ce filmul este un mijloc important pentru exprimarea umanității în vremuri de conflict, realitatea este că milioane de familii din Ucraina au nevoie de hrană, asistență medicală, apă potabilă și servicii de urgență. Resursele sunt limitate iar noi, împreună, ca o o comunitate globală, putem face mai mult”, a fost mesajul organizatorilor galei.

Pe lângă momentul de reculegere, multiple vedete și-au arătat susținerea pentru Ucraina. Jason Momoa a purtat o eșarfă albastră și galbenă, culorile drapelului țării. De altfel, și regizorul Pedro Almodóvar a mers pe covorul roșu cu o panglică albastră pe care scria „Cu refugiații”.

În cadrul emisiei, în timpul omagiului adus filmului „The Godfather”, regizorul Francis Ford Coppola a trimis un mesaj puternic.

„Trăiască Ucraina!”, a spus el.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: