VIDEO Ministrul Apărării din Germania, criticat dur după ce a ținut un discurs despre război cu focuri de artificii
Full Article 2 minutes read

VIDEO Ministrul Apărării din Germania, criticat dur după ce a ținut un discurs despre război cu focuri de artificii

Ministrul german al Apărării Christine Lambrecht este ținta unor atacuri și i se cere demisia după ce și-a ținut discursul de Anul Nou, în care a vorbit despre războiul din Ucraina, pe fundalul căruia se lansau focuri de artificii. 

„Discursul despre război cu artificiile din noaptea de Anul Nou în fundal nu face decât să încoroneze seria ei de momente jenante”, a postat pe Twitter parlamentara Serap Guler, membră în Comisia de Apărare.

„Fiecare minut în care cancelarul Olaf Scholz o păstrează pe Christine Lambrecht în cabinetul său provoacă noi pagube reputaţiei internaţionale a ţării”, a adăugat Serap Guler, specialistă în apărare și membră a Uniunii Creştin-Democrate, în opoziţie. „Cine ar trebui să ne mai ia în serios?”, a scris ea, comunică digi24.ro.

Lambrecht a postat duminică pe un cont privat de Instagram un video în care face bilanţul anului 2022.

Referirile „la războiul dezlănţuit din mijlocul Europei” şi mulţumirile adresate lucrătorilor de urgenţă au fost dificil de auzit din cauza focurilor de artificii puternice din apropiere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: