(VIDEO) Naistul Constantin Moscovici, în rol de taxator. Cum au reacționat pasagerii unui troleibuz din Chișinău?
Full Article 40 second read

(VIDEO) Naistul Constantin Moscovici, în rol de taxator. Cum au reacționat pasagerii unui troleibuz din Chișinău?

Dimineața a început cu o surpriză pentru călătorii unui troleibuz de pe ruta 24 din capitală.  Naistul Constantin Moscovici, Cetățean de Onoare al municipiului Chișinău, împreună cu instrumentiștii Oleg Vitliuc și Mihai Sorocan, au suprins călătorii matinali.

Imaginile au fost publicate de către primarul Ion Ceban. În înregistrare se vede cum, inițial, naistul Constantin Moscovici se dă drept taxator, iar pasagerii nu îl recunosc. Ulterior, în troleibuz au urcat și colegii săi, împreună cu care a interpretat o melodie.

Acțiunea „Bună dimineața chișinăuieni” a fost organizată de o rețea farmaceutică care a oferit și cadouri trecătorilor, iar Primăria Chișinău a susținut inițiativa.

Inițiativa va continua și pe alte rute de autobuz și troleibuz, a precizat primarul Ion Ceban.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: