VIDEO „Nu știu cum să trăiesc fără tine”. Primul mesaj al Iuliei Navalnaia, după ce opozantul rus a fost înmormântat
Full Article 3 minutes read

VIDEO „Nu știu cum să trăiesc fără tine”. Primul mesaj al Iuliei Navalnaia, după ce opozantul rus a fost înmormântat

Văduva lui Alexei Navalnîi, Iulia Navalnaia, a venit cu un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, imediat după ce trupul neînsuflețit al opozantului a fost coborât în mormânt. Navalnaia, care nu a putut să-și ia rămas bun fizic de la soțul său, și-a declarat dragostea veșnică pe platforma X, fosta Twitter. Ea i-a mulțumit celui care i-a fost soț timp de 26 de ani pentru dragoste și fericire.

„Lioșa, mulțumesc pentru cei 26 de ani de fericire absolută. Da, chiar și pentru ultimii trei ani de fericire. Pentru dragoste, pentru că m-ai susținut mereu, pentru că m-ai făcut să râd chiar și din închisoare, pentru faptul că te-ai gândit mereu la mine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să te fac acolo, Sus, fericit și mândru de mine. Nu știu dacă mă descurc sau nu, dar voi încerca.

Ne vom întâlni cu siguranță într-o zi. Am atâtea povești nespuse pentru tine și am atâtea melodii salvate pentru tine pe telefon, proaste și amuzante, în general, sinceră să fiu, melodii groaznice, dar sunt despre noi și mi-am dorit foarte mult să le asculți. Și îmi doream foarte mult să văd cum le asculți, râzi și apoi mă îmbrățișezi.

Te iubesc pentru totdeauna. Odihnește-te în pace”, a scris Iulia Navalnaia.

Alexei Navalnîi a fost declarat mort pe 16 februarie. El a murit într-o închisoare din Siberia în care își ispășea pedeapsa. Occidentul și familia lui Navalnîi cred că acesta a fost omorât, la comanda liderului rus Vladimir Putin. Opinia este împărtășită, inclusiv, de mai mulți politicieni de la Chișinău.

Opozantul rus, considerat principalul critic al lui Putin, a fost petrecut pe ultimul drum pe 1 martie. La ceremonia funerară au participat părinții lui Navalnîi și mii de oameni. Alături nu au fost, însă, fratele, soția și copiii acestuia. NM a transmis ceremonia funerară în direct. Află AICI detalii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: