VIDEO „Nu vreau să se spună: e de la țară și nu știe nimic”. Cum o femeie din Cahul a deschis o academie IT pentru copii
Full Article 40 second read

VIDEO „Nu vreau să se spună: e de la țară și nu știe nimic”. Cum o femeie din Cahul a deschis o academie IT pentru copii

Maria Pasat, o femeie de 29 de ani, originară din Cahul, a deschis în orașul natal o academie pentru copii. Acolo, copiii din familii social-vulnerabile pot să învețe, gratis, IT-ul și robotica. Aceasta povestește că, la rândul său, nu a avut parte de prea multe posibilități în copilărie: cândva și familia ei făcea parte din categoria social-vulnerabilă. Povestea sa — în reportajul corespondentei NM Dariei Slobodcicova din Cahul.

*„Moldova altfel” este un proiect special despre cum trăiesc oamenii în alte localități din Moldova în afară de Chișinău. Acum, acesta este structurat în cadrul unei rubrici noi pe site-ul nostru. La rubrica „Moldova altfel” veți găsi povești de viață uimitoare despre oameni care fac în micile localități din Moldova lucruri pe care le consideră importante. De multe ori, în pofida circumstanțelor nefavorabile.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: