VIDEO O familie din Chișinău, amendată cu 45 de mii de lei. Aceștia mergeau prin parc către un supermarket din apropiere
Full Article 2 minutes read

VIDEO O familie din Chișinău, amendată cu 45 de mii de lei. Aceștia mergeau prin parc către un supermarket din apropiere

În municipiul Chișinău, o familie a fost amendată cu 45 de mii de lei pentru încălcarea regimului de carantină. Despre acest lucru a anunțat Евгений Малиновский pe pagina sa de Facebook, care a scris că el, soția sa și copilul său au mers la magazin prin parc, unde au fost reținuți de un echipaj al poliție.

Potrivit bărbatului, pe 2 aprilie, împreună cu soția sa și copilul în vârstă de 4 ani s-au deplasat prin parc către unul dintre supermarketurile din centrul comercial Jumbo. În parc, de ei s-au apropiat oamenii legii, care i-au cerut bărbatului să prezinte un act de identitate. Acesta a refuzat să se prezinte, însă polițistul „a început să amenințe și a spus că ne va pune o amendă de 22,5 mii de lei”.

„Am încercat să aflu de ce ar trebui să urc în mașină. Am spus că nu vreau și că nu am încălcat nimic. În rezultat, am primit câteva lovituri peste picioare, m-au doborât la pământ, iar apoi mi-au întors mâinile la spate. Am strigat către soția mea ca să filmeze, iar al doilea angajat mi-a împins soția și a încercat să o oprească. Am fost urcat cu forța în mașină și un alt angajat a ieșit. Am coborât și eu din mașină. Copilul a început să plângă. L-am luat în brațe și, în acel moment, angajații poliției m-au bătut și au încercat să mă urce în mașină. Nu i-am insultat și nu am opus rezistență, dar totuși m-au urcat în mașină și încă m-au lovit foarte puternic peste coaste. Apoi, în mașină a urcat soția și copilul. Am fost duși la sectorul de poliție. Au fost scrise trei protocoale”, a spus bărbatul.

Acesta a mai scris că la secția de poliție i s-a refuzat să i se ofere un avocat și un traducător. Soților li s-au oferit copii ale protocoalelor și au fost eliberați.

Menționăm că conform dispoziției Comisiei Situații Excepționale, cetățenilor le este interzisă aflarea în parcuri, locuri de agrement, terenuri sportive și locuri de joacă.

Отрывок задержания парня с семьёй в Долине Роз.

Geplaatst door eNews op Woensdag 22 april 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: