VIDEO O refugiată, cazată într-un apartament din Chișinău, a fost jefuită: i-a văzut pe infractori când ieșeau pe geam 
Full Article 2 minutes read

VIDEO O refugiată, cazată într-un apartament din Chișinău, a fost jefuită: i-a văzut pe infractori când ieșeau pe geam 

Apartamentul din Chișinău unde era cazată o femeie de origine ucraineană a fost jefuit. Un grup infracțional a pătruns în locuința acesteia de unde a sustras circa 1 700 000 grivne ucrainene. În momentul infracțiunii, refugiata se întorcea la cazare și i-a văzut pe indivizi în momentul în care ieșeau din apartament pe geam.

La sfârșitul lunii martie curent, polițiștii Inspectoratului de Poliție Rîșcani au fost sesizați de o femeie de origine ucraineană, care a comunicat că din apartamentul unde la moment era cazată i-au fost sustrase mijloace bănești.

La fața locului victima a relatat că, întorcându-se acasă, a depistat în apartament doi indivizi care observând-o au ieșit prin geam cu bani și bunuri ce îi aparțin.

Polițiștii au stabilit că suspecții au pătruns în apartamentul situat la etajul 2 prin forțarea geamului din termopan. 

Prejudiciul cauzat părții vătămate constituie circa 1 700 000 grivne ucrainene.

Figuranții pe caz au fost identificați, iar în privința lor au fost acumulate probe concludente – spun reprezentanții Poliției. Totodată s-a stabilit că fiecare dintre ei avea rolul său bine determinat în comiterea infracțiunii.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile și în automobilele suspecților, forțele de ordine au depistat și ridicat mijloace bănești și bunuri materiale a căror proveniență nu au putut-o comunica.

Suspecții cu vârstele cuprinse între 27 și 38 de ani au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați penal pentru jaf în proporții deosebit de mari, iar conform legislației în vigoare pedeapsa pentru acest gen de infracțiune este de la 12 la 15 ani privațiune de libertate.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: