VIDEO Oamenii legii au ridicat droguri în valoare de circa 300 de mii de lei. Ce pedeapsă riscă individul 
Full Article 1 minutes read

VIDEO Oamenii legii au ridicat droguri în valoare de circa 300 de mii de lei. Ce pedeapsă riscă individul 

Oamenii legii au ridicat 1250 de grame de marijuană şi 29 de grame de stupefiante în valoare de circa 300 de mii de lei, informează Direcția de poliție a municipiului Chișinău. Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și riscă de la 7 la 10 ani de închisoare.

Potrivit sursei citate, un echipaj de patrulare a observat un tânăr ce manifesta un comportament suspect. După cum s-a stabilit ulterior, acesta verifica ascunzișurile unde erau plasate drogurile, după care le fotografia. Polițiștii au depistat asupra individului un pachet cu masă vegetală cu miros specific. Ulterior acesta a arătat și unde erau plasate pachetele cu droguri, în total fiind depistate 6 ascunzișuri. Astfel, forțele de ordine au ridicat circa 750 grame de marijuană.

Mai mult, la domiciliul individului au fost depistat 29 de pachete cu substanțe narcotice de tip ,,MDMA’’, amfetamină și marijuană. De asemenea, tânărul și-a recunoscut vinovăția și a spus că vindea drogurile prin intermediul aplicației Telegram.

Menționăm că pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Droguri în valoare de 300 000 de lei ridicate de Poliția Capitalei

Un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, de comun cu angajații Inspectoratul General de Carabinieri al MAI, în timpul patrulării sectorului încredințat, la intersecția str. Cuza Vodă cu Grenoble, au observat un tânăr ce manifesta un comportament suspect. După cum s-a stabilit ulterior, acesta verifica ascunzișurile unde erau plasate drogurile după care le fotografia. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a inspectoratului Botanica și ofițerii de investigație a grupei specializate, pentru documentarea cazului.http://politiacapitalei.md/droguri-in-valoare-de-300-000-de-lei-ridicate-de-politia-capitalei/

Geplaatst door Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău op Vrijdag 6 maart 2020

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: