(VIDEO)Orhei: Momentul în care mașina în care se aflau polițiști este lovită la trecerea pentru pietoni, iar șoferul fuge de la locul accidentului
Full Article 2 minutes read

(VIDEO)Orhei: Momentul în care mașina în care se aflau polițiști este lovită la trecerea pentru pietoni, iar șoferul fuge de la locul accidentului

Șoferul unei mașini de model VAZ 2109 a fost la un pas de a lovi un copil pe o trecere de pietoni din Orhei. Mai mult, acesta a accidentat un autoturism al poliției locale, care a staționat la zebră și a fugit de la fața locului. Conducătorul auto a fost identificat și riscă să rămână fără permis de conducere. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Totul s-a întâmplat pe strada 31 august din Orhei. Mașina de serviciu a poliției a oprit la o trecere de pietoni pentru a ceda trecerea unui copil.

După staționare, mașina de serviciu a fost tamponată din spate de către un VAZ 2109, care a fost la un pas de a lovi copilul și care după impactul cu mașina polițiștilor a accelerat părăsind locul accidentului rutier, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au găsit automobilul abandonat în extravilanul mun. Orhei. 

Șoferul a fost localizat și escortat la Inspectoratul de Poliție Orhei.

Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 20 de ani, originar din Orhei. Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că acesta nu consumase alcool.

Automobilul a fost ridicat și dus la parcarea specială.

Șoferul riscă să rămână fără permis după ce a provocat accidentul rutier, a părăsit locul, a încălcat regulile de circulaţie rutieră cu deteriorarea bunurilor materiale și pentru neacordarea de prioritate a pietonilor şi altor participanţi la traficul rutier.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: