VIDEO Papa Francisc, adresare către tineri, pe tema rețelelor de socializare
Full Article 1 minutes read

VIDEO Papa Francisc, adresare către tineri, pe tema rețelelor de socializare

Capul bisericii catolice, papa Francisc, a transmis un mesaj public către tineri, cu privire la ispitele societății de consum. Acesta a îndemnat tinerii să nu permită înlocuirea comunicării reale cu cea virtuală, pe rețelele de socializare, informează Euronews pe 6 decembrie.

Papa Francisc a discutat cu elevii școlii „Sf. Dionisie” din Atena, printre care sunt și copii ai refugiaților. Tema migrației a fost unul dintre principalele subiecte abordate în cadrul călătoriei suveranului pontif.

Duminică, papa Francisc a vizitat insula Lesbos, din marea Egee, unul dintre simbolurile problemei migranților. Capul bisericii catolice s-a întâlnit cu refugiații și a condamnat măsurile adoptate împotriva migranților.

„Haideți să nu admitem ca marea noastră să se transforme într-un pustiu al morții. Acest loc de întâlnire nu trebuie să devină un loc al confruntării. Să nu permitem ca marea de amintiri să se transforme în marea uitării. Vă rog, haideți să oprim acest naufragiu al civilizației!”, a menționat papa Francisc.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: