(VIDEO) Parlamentul condamnă „politica de genocid” a Rusiei, Chișinăul a fost paralizat de ploi, canalele lui Șor și Plahotniuc fără licență/ Știri NewsMaker
Full Article 40 second read

(VIDEO) Parlamentul condamnă „politica de genocid” a Rusiei, Chișinăul a fost paralizat de ploi, canalele lui Șor și Plahotniuc fără licență/ Știri NewsMaker

Știrile NewsMaker sunt din nou pe fir. În această ediție:

 • Circulația în Chișinău, paralizată după ploaie.
 • Pretendenții la funcția de Procuror General susțin proba de interviu.
 • Posturile TV afiliate cu Șor și Plahotniuc, fără acte permisive.
 • Parlamentul condamnă „politica de genocid” a Rusiei.
 • SOS pentru puii de păsări: Sfaturi pentru o intervenție responsabilă.
 • Studii superioare sau job? Ce să faci după absolvirea școlii?

  Abonați-vă la canalul nostru de YouTube ca să aflați primii despre cele mai noi buletine de știri și pentru a primi notificări.

  Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.
  Vreți să susțineți ceea ce facem?

  Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

  Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: