VIDEO Partidul „ȘOR” anunță proteste de amploare. În fața sediului PSRM din capitală s-au adunat câteva zeci de pensionari
Full Article 2 minutes read

VIDEO Partidul „ȘOR” anunță proteste de amploare. În fața sediului PSRM din capitală s-au adunat câteva zeci de pensionari

Fracțiunea Partidului „ȘOR” anunță că va organiza proteste de amploare față de actuala guvernare și va susține orice fel de manifestații similare organizate de alții. Declarația a fost făcută joi, 20 februarie, de către Reghina Apostolova, în cadrul unui brifing de presă. 

„Suntem gata să organizăm proteste de amploare față de guvernarea actuală incompetentă și coruptă”, a menționat deputata.

Aceasta a menționat că inițiativa guvernului privind indexarea de două ori pe an a pensiilor, precum și acordarea unui ajutor financiar în mărime de 700 de lei, de sărbători, pentru pensionari, reprezintă „o bătaie de joc”.

Parlamentara a precizat că, în această dimineață, au fost deja organizate primele acțiuni de protest în fața sediilor Partidului Socialiștilor din diferite raioane.

„Sunt mitinguri împotriva acțiunilor anti-sociale a guvernării. Noi vom susține toate inițiativele cetățenilor care vor să protesteze pentru condiții mai bune de trai. Suntem gata să organizăm acțiuni în masă împotriva actualei guvernări corupte și incompetente”, a declarat Apostolova.

Totodată, pe pagina de Facebook a Partidului Șor a fost publicată o înregistrare video cu o manifestație organizată în fața sediului PSRM din capitală. La demonstrație au participat câteva zeci de persoane, majoritatea persoane vârstnice.

Protest la sediile PSRM împotriva inițiativelor antisociale ale Guvernului

Geplaatst door Partidul ȘOR op Woensdag 19 februari 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: