(VIDEO) Pavajul istoric – deja o nouă atracție turistică? S-a organizat o ședință foto în stilul secolului al XIX-lea
Full Article 50 second read

(VIDEO) Pavajul istoric – deja o nouă atracție turistică? S-a organizat o ședință foto în stilul secolului al XIX-lea

Pe strada 31 august din Chișinău, unde au fost găsite fragmente de pavaj din timpul domniei primarului Karl Schmidt, a avut loc o ședință foto în stilul secolului al XIX-lea. Ședința foto a fost organizată de către cafeneaua Delice d’Ange, care se află chiar pe aceeași stradă. Organizatorii filmărilor au decis să-și imagineze cum arăta cultura consumului de cafea din vremea lui Karl Schmidt.

Amintim că, recent, în timpul unor lucrări de reparație, muncitorii au descoperit fragmente de pavaj istoric, care datează de pe timpurile primarului Karl Schmidt.

Strada 31 August 1989, în perimetrul străzilor Pușkin și Bodoni, ar putea deveni pietonală. Ideea este luată în calcul de Primăria Chișinău, a anunțat primarul Ion Ceban pe 21 martie. Acesta a cerut părerea locuitorilor Chișinăului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: