(VIDEO) Percheziții la Căușeni. Poliția a găsit arme, lunete și sute de cartușe
Full Article 50 second read

(VIDEO) Percheziții la Căușeni. Poliția a găsit arme, lunete și sute de cartușe

Oamenii legii au descins acasă la 5 persoane, cu vârste cuprinse între 31 și 46 de ani, suspectate că ar deține arme, pe care le folosesc la braconaj pe teritoriul raionului Căușeni. 

Astfel, polițiștii au efectuat nouă percheziții domiciliare în orașul Căușeni.

În urma descinderilor, au fost confiscate opt arme, dintre care trei cu țeavă ghintuită, două cu țeavă lisă, două  termovizoare de model ,,Zenit NV-400” și „Pulsar-THERMION ” XP50,  un amortizator, un pistol cu inscripția ”POLICE kal.8mmk”, mai multe lunete, sute de cartușe cu diferit calibru deținute ilegal, etc.

Munițiile erau adaptate și folosite de către suspecți pentru vânătoarea animalelor sălbatice, în lipsa autorizației corespunzătoare și în perioada interzisă, pe timp de noapte.

Conform legislației în vigoare bărbații riscă închisoare de la 2 la 7 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: