(VIDEO) Polițiștii de frontieră și-au colindat colegii ucraineni și români, în ajun de Crăciun
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Polițiștii de frontieră și-au colindat colegii ucraineni și români, în ajun de Crăciun

Caravana de Crăciun a Poliției de Frontieră din Republica Moldova a pornit. Polițiștii de frontieră, în ajun de Crăciun, au mers și au colindat colegii de la frontiera moldo-ucraineană și moldo-română, urându-le pace, sănătate și un an 2023 prosper. Totodată, în următoarele două săptămâni, angajații IGPF îi vor ajuta pe „cetățenii care au nevoie de susținere”.

„Au pornit colindele … Fanfara Poliției de Frontieră în aceste momente la PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe. Împărțim bucuria sărbătorilor de iarnă colegilor noștri și tuturor călătorilor. Prieteni, să aveți sărbători minunate!”, a scris Poliția de Frontieră pe rețelele de socializare.

„În ajunul Crăciunului, cu drag am colindat colegii din Ucraina de sănătate, fericire și de pace! Mulți ani și sărbători liniștite!”, se arată în mesajul Poliției de Frontieră.

De asemenea, au fost colindați și polițiștii de frontieră români.

„Prieteni, a pornit și Caravana de Crăciun a Poliției de Frontieră. De astăzi, 24 decembrie 2022, și timp de două săptămâni vom fi alături de cei care au nevoie de susținerea noastră și cred în magia sărbătorilor. Startul acestui eveniment l-au dat colegii din Direcția regională Centru, concomitent cu polițiștii de frontieră din Direcția regională EST”, a informat instituția.

Este pentru al doilea an consecutiv, când la frontieră este organizat un astfel de eveniment de anvergură. Astfel, toate subdiviziunile subordonate Poliției de Frontieră își unesc eforturile ca să creeze atmosfera sărbătorilor de iarna și să aducă bucurie de la mic la mare.

(VIDEO) Polițiștii de frontieră și-au colindat colegii ucraineni și români, în ajun de Crăciun (VIDEO) Polițiștii de frontieră și-au colindat colegii ucraineni și români, în ajun de Crăciun (VIDEO) Polițiștii de frontieră și-au colindat colegii ucraineni și români, în ajun de Crăciun (VIDEO) Polițiștii de frontieră și-au colindat colegii ucraineni și români, în ajun de Crăciun (VIDEO) Polițiștii de frontieră și-au colindat colegii ucraineni și români, în ajun de Crăciun (VIDEO) Polițiștii de frontieră și-au colindat colegii ucraineni și români, în ajun de Crăciun (VIDEO) Polițiștii de frontieră și-au colindat colegii ucraineni și români, în ajun de Crăciun (VIDEO) Polițiștii de frontieră și-au colindat colegii ucraineni și români, în ajun de Crăciun


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: