(VIDEO) Prins beat la volan pentru a treia oară și fără cauciuc la o roată. Isprava unui tânăr din Strășeni
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Prins beat la volan pentru a treia oară și fără cauciuc la o roată. Isprava unui tânăr din Strășeni

Un tânăr de 24 de ani a fost surprins de o echipă de patrulare la volan, după ce a consumat băuturi alcoolice. Potrivit unui comunicat publicat pe 7 septembrie, incidentul s-a produs în această dimineață, în satul Zubrești din raionul Strășeni. Oamenii legii l-au somat să oprească după ce au observat că mașina circula cu o roată fără cauciuc. Este pentru a treia oară când bărbatul este surprins la volan în stare de ebrietate.

Testul alcoolscopic a arătat o concentrație de 1,26 mg/l în aerul expirat. Individul nu deținea asupra sa permisul de conducere, fiind anterior privat de dreptul de a conduce, tot pentru stare de ebrietate la volan.

Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 24 de ani. Potrivit forțelor de ordine, acesta era atât de beat încât s-a dovedit incapabil de a purta o conversație cu polițiștii de patrulare. Tânărul a spus că vine de la pescuit și nu știe unde a pierdut cauciucul de la roată.

Mașina a fost transportată la parcarea specială. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii aplicate individului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: