(VIDEO) Profesorul unei școli din Bender s-a bătut cu un elev. Cazul a ajuns în atenția poliției
Full Article 40 second read

(VIDEO) Profesorul unei școli din Bender s-a bătut cu un elev. Cazul a ajuns în atenția poliției

Imagini șocante într-o clasă din orașul Tighina. Un filmuleț video cu o bătaie dintre un profesor și un elev de clasa a 9-a a apărut pe internet. Cazul a ajuns și în atenția poliției, care a precizat ca totul s-a întâmplat pe 21 februarie.

Elevul ar fi întârziat, apoi s-a distras din cauza telefonului mobil și a altui coleg. Profesorul i-a spus să se mute în altă bancă sau să iasă din clasă.

Apoi ar fi încercat să îl mute cu forța. Ulterior, pedagogul de 60 de ani l-a agresat fizic, iar adolescentul a ripostat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: