VIDEO România se pregătește să redeschidă școlile pentru elevii din anii terminali. Cum vor arăta sălile de clasă
Full Article 1 minutes read

VIDEO România se pregătește să redeschidă școlile pentru elevii din anii terminali. Cum vor arăta sălile de clasă

În România, peste o săptămână, elevii din anii terminali vor reveni la școală pentru a se pregăti de examenele finale. Între timp, autoritățile se pregătesc pentru a-i primi pe elevii, informează Digi24.

Spre exemplu, la o școală din București, la intrare a fost montat un tunel de dezinfecție, pe unde copiii vor trebui să treacă. Tot acolo se află și un covoraș cu substanță dezinfectantă. Ulterior, în curtea școlii, copiii vor fi întâmpinați de un cadru medical care le va măsura temperatura.

De asemenea, pe culoare s-au creat circuite speciale, cu pași delimitați în culori – pe un rând se intră în clase, pe celălalt se iese.

Sursa citată mai notează că la intrarea în clasă, elevii se vor dezinfecta pe mâini. Totodată, băncile sunt dispuse cu măsuri de distanțare, în acest sens fiind montate niște panouri speciale. Copiii și profesorii vor fi obligați să poarte măști.

Precizăm că până în prezent, în România au fost confirmate 18 283 de cazuri de COVID-19, dintre care 11 630 de pacienți s-au însănătoșit, iar 1193 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: