VIDEO Scandal în Aeroport: Un avion rusesc care zbura spre Moscova a aterizat la Sankt Petersburg din cauza atacurilor cu dronă
Full Article 2 minutes read

VIDEO Scandal în Aeroport: Un avion rusesc care zbura spre Moscova a aterizat la Sankt Petersburg din cauza atacurilor cu dronă

Zborul Ankara-Moscova, operat de compania Turkish Airlines, a fost nevoit să aterizeze, în noaptea de 9 spre 10 august, pe Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg, în loc de Aeroportul Vnukovo din capitala rusă. S-a întâmplat din cauza amenințării unui atac cu drone nocturn asupra orașului Moscova, scrie Mash. După ce aeronava a aterizat în Sankt-Petersburg, pasagerii au fost debarcați și lăsați de izbeliște – li s-a spus fie să aștepte, fie să ajungă singuri în capitala rusă. 

Potrivit oamenilor, li s-au dat bagajele și au fost abandonați – fără să le fie oferite mâncare, apă sau perspective. Toată lumea trebuie să ajungă la Moscova, iar mulți pasageri au zboruri de legătură de acolo.

Reprezentantul Turkish Airlines, într-o engleză stricată, le-a sugerat pasagerilor să așteptete sau să-și rezolve problema pe cont propriu. Aceasta le-a spus oamenilor că pot ajunge la Moscova cu trenul, cu autobuzul, cu autostopul sau cu avionul.

***

Menționăm că, de la începutul invaziei rusești pe scară largă a Ucrainei, Moscova a fost atacată în mod repetat de drone. Așadar, în mai, dronele au atacat cupola Palatului Senatului din Kremlinul din Moscova și au lovit și clădiri rezidențiale din Noua Moscova și din centrul orașului. În iulie, două drone au lovit presupusul sediu al grupului de hackeri GUR de pe Komsomolskii Prospekt. În noaptea de 30 iulie și 1 august, dronele au atacat turnurile orașului Moscova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: